Starters Spektakel – we gaan beginnen


We gaan beginnen!! Corona of niet maar we starten met het Spektakel na de meivakantie. Heb je getwijfeld stuur dan nu een mail met naam, adres en geboorte datum naar Boogie Woogie; info@boogiewoogie.nl en dan krijg je nog voor aanvang een mail of telefoontje en kun je aan het spektakel deelnemen, tot dan!

Boogie Woogie start woensdag 12 mei met een Starters Spektakel.

Dit zijn 2 projecten waar kinderen tussen de 7 en 12 jaar zich voor kunnen aanmelden.

Het eerste project (Basiscursus Muzikale Vorming) zal een 10 weekse cursus zijn voor groep 4 & 5 kinderen waar ze kennis maken met verschillende instrumenten. Ook de muzieknotatie komt aan bod en de muzikale zintuigen worden volop geprikkeld. Het is een muzikale ontdekkingstocht waarin spelenderwijs ontdekt kan worden of muziek maken iets voor je kind is.  

Het tweede project (Instrumenten-Carrousel) is voor kinderen van groep 6, 7 & 8 die een 3 tal instrumentale lessen willen volgen op zowel gitaar, dwarsfluit als op klarinet. Er wordt in kleine groepjes van maximaal 4 kinderen aandacht besteed aan het notenschrift, het ritme en het samenspelen. Uiteraard wordt er toegewerkt naar een spetterende eindvoorstelling.

Deze afsluiting staat gepland op woensdag 14 juli. Mocht je het leuk vinden dan kun je je hierna aanmelden voor vervolglessen na de zomervakantie op  een instrument naar keuze.

 

De lessen van beide projecten starten op woensdag 12 mei.

Lestijden BMV duren 1 uur en zullen zijn op woensdag tussen 17.00 en 19.00 uur

Lestijden Instrumenten Carrousel duren 30/45 minuten afhankelijk van het aantal aanmeldingen en zullen gegeven worden op woensdag tussen 18.30 en 20.00 uur

Kosten € 60,- voor deze 10 lesweken.

Uiterste aanmeldingsdatum: 23-04-2021

Locatie Boogie Woogie Roelvinkstraat 2 Winterswijk

Aanmelden kan: stuur een mail naar info@boogiewoogie.nl met je naam, adres, geboorte datum en je bent verzekerd van een plekje.

Contact