Startersspektakel


Leerlingen van de basisschool groepen 4 t/m 8 kunnen op een fijne ongedwongen manier kennismaken met muziekonderwijs. Met dit initiatief wil Boogie Woogie alle kinderen bereiken en de vele verschillende instrumenten onder de aandacht te brengen. Daarnaast wil ze dat er een betere aansluiting komt op de individuele muzieklessen.

Inhoud
Het Starters Spektakel bestaat uit twee modules, de Basiscursus Muzikale Vorming (BMV) en Instrumenten-Carrousel.

Basiscursus Muzikale Vorming
De Basiscursus Muzikale Vorming (BMV) is een cursus van 15 weken die bedoeld is voor leerlingen vanaf groep 4. De cursus is een muzikale ontdekkingsreis waarin alle muziekinstrumenten aan bod komen. Spelenderwijs wordt kennisgemaakt met noten, ritme en nog veel meer. Samen zingen, trommelen en spelen op verschillende instrumenten zorgt voor de beleving van het zelf muziek maken. Een mooie manier voor kinderen om te ontdekken of het iets is wat bij hen past. Deze lessen worden afgesloten met een spetterend optreden waarbij ouders, broertjes en zusjes van harte welkom zijn om te luisteren naar wat er allemaal is bereikt. De lessen vinden plaats op de woensdag om 16:00 en starten op 2 maart 2023 in het hoofdgebouw van Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat 2 in Winterswijk.

Instrumenten-Carrousel
De tweede module, Instrumenten-Carrousel, is een lesvorm die speciaal is opgezet voor kinderen vanaf groep 5 die nog niet weten precies weten welk instrument ze willen gaan bespelen.

Aanmelden
Dat kan voor zowel de Basiscursus Muzikale Vorming als Instrumenten-Carrousel uiterlijk t/m woensdag 12 januari. Vul bijgaand opgaveformulier in en stuur dit naar info@boogiewoogie.nl
u krijgt dan z.s.m. bericht.

Kosten
De kosten voor  zowel de BMV als het instrumenten-Carrousel bedragen € 150,= per cursus.

 

Contact