Vrijwilligers


Deel je passie voor kunst!

Word vrijwilliger bij Lang Leve Kunst Oost-Achterhoek.

 

Als vrijwilliger bij Lang Leve Kunst zet je je in voor ouderen. Dit kunnen vitale ouderen, kwetsbare thuiswonende ouderen of kwetsbare ouderen in een zorginstelling zijn. Met jouw inzet kun je ouderen blij maken. Ze even helemaal laten opleven. Hoe? Door samen kunst te beleven.

Veel van onze vrijwilligers zijn liefhebber van kunst of beoefenen het zelf actief. Dit kan van alles zijn: zingen, dansen, schilderen, een muziekinstrument bespelen etc. Het is echter geen vereiste om vrijwilliger bij Lang Leve Kunst te worden. Iedereen met gevoel voor mensen kan meedoen.

Jouw rol bij de kunstactiviteiten kan heel verschillend zijn. Zo kun je kiezen voor uitvoerend vrijwilliger of voor coördinerend vrijwilliger. Ook is een combinatie mogelijk. Als je kiest voor een uitvoerende taak dan kun je met het kunstproject waar je voor werkt direct het leven van mensen kleuren. Als coördinator zorg je dat het project van begin tot einde loopt en ben je het aanspreekpunt voor de uitvoerende vrijwilligers.

Om als vrijwilliger mee te kunnen doen is geen speciale voorkennis vereist. De activiteiten zijn altijd kortlopend. De inschrijving is per project.

Doe mee en meld je aan!

Heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk of wil je ideeën voor kunstactiviteiten met ons uitwisselen? Neem contact op met Harry ten Brinke via harry@boogiewoogie.nl of bel 0543 – 51 55 69. We maken graag een afspraak met je voor een gesprek.

Contact