Inschrijven


Wil je je inschrijven voor een cursus uit ons aanbod? 

Aanmelden via het digitale aanmeldformulier, te vinden bij ons Aanbod en op de homepage. Bij aanmelding van minderjarigen tekent een ouder of verzorger. Let wel: aanmelding geldt voor een héél cursusjaar (tenzij anders vermeld). 

Klik hier om onze voorwaarden te bekijken. 

Wij hebben drie muziek-afdelingen:

De Hafa – afdeling

Leerlingen die lid zijn van een muziekvereniging vallen onder deze afdeling. Het lesplan van de Hafa-afdeling (harmonie en fanfare) verloopt volgens het raamleerplan van de landelijke organisatie Kunstfactor. De muzieklessen bestaan uit beheersing van het instrument, muzikale ontwikkeling, samenspel en theorie. Ongeveer 2,5 jaar na de start van de opleiding wordt het A-examen afgenomen. Gemiddeld om de 2 jaar volgt het volgende examen. Dit loopt door tot en met het D-examen, voor de meer getalenteerde leerling.

De Klassieke Muziek- afdeling

Wil je graag een instrument leren bespelen en ben je geen lid van een muziekvereniging? Dan kun je ook les nemen bij onze klassieke afdeling. Ook in deze afdeling zijn alle instrumenten vertegenwoordigd (zowel blaas-, strijk-, snaar-, slag- als toetsinstrumenten). Samenspel is heel belangrijk en onze docenten stimuleren dit dan ook.

De POP – afdeling

Bij de afdeling POP wordt lesgege­ven op de meest voorkomende instrumenten binnen de pop en de jazz. Ook bieden wij veel mogelijkheden om ervaring op te doen in bands, combo’s en andere ensemblevormen. Speel je al in een band? Dan kun je je aanmelden voor bandcoaching. Je krijgt vakkundige begeleiding van docenten die zelf jarenlange bandervaring hebben.

Contact