Lang Leve Kunst


“Kunst doet wat met je!”

Het actief beoefenen van kunst doet wat met je. Dat geldt voor iedereen en helemaal voor ouderen. Je beleeft samen mooie momenten en daardoor blijf je actief en betrokken bij je omgeving. Dat is de reden dat Boogie Woogie vanuit het programma Lang Leve Kunst Oost-Achterhoek kunstactiviteiten voor ouderen organiseert.

Kunst inspireert!

Meedoen aan kunst inspireert. Je verborgen talenten komen naar boven en vergeten hobby’s herleven. Kunst is een middel voor persoonlijke expressie met vaak verrassende, mooie en ontroerende resultaten.

 

 

Kunst activeert!

Iedereen kan meedoen. De activiteiten worden in de directe woonomgeving georganiseerd. Zo is kunst voor iedereen bereikbaar. Muziek maken, zingen, dansen, een verhaal vertellen, van alles is mogelijk. Genieten én actief meedoen, daar leef je van op.

 

Kunst verbindt!

Je passie delen met anderen. Sociale contacten opdoen. Samen kunst beleven met aandacht voor elkaar, daar draait het om. Daarom doen er altijd vrijwilligers mee zoals amateurkunstenaars, mantelzorgers of scholieren. Kunstenaars begeleiden de vrijwilligers en dat leidt tot inspirerende samenwerking.

 

 

Kunst maakt blij!

Zingen, dansen, schilderen, toneelspelen, wat je ook doet, meedoen met kunst geeft plezier en maakt blij. Helemaal als je deze mooie momenten met anderen deelt.

 

Contact