Het Vrijetijdsorkest is een ensemble van Boogie Woogie – Cultuurcentrum en bestaat uit ruim 30 muzikanten. Het is een zeer enthousiaste groep muzikanten die samen mooie muziek maken.

Het repertoire is heel divers. Van een mooie mars tot klassieke stukken worden ingestudeerd en regelmatig ten gehore gebracht.
Jaarlijks geeft het VTO doorgaans twee concerten, al dan niet in samenwerking met andere orkesten of koren.

Cursus aanbod

Het gehele cursusaanbod van Boogie Woogie vindt u onder Aanbod

Nieuws

Blaaskapel “De Optimisten”

Gepubliceerd op: 22 maart 2019

Blaaskapel uit Breedenbroek. Walsen en polka’s van bekende componisten.

Lees verder...

Afwisselende leerlingenconcerten

Gepubliceerd op:

Leerlingenconcerten op zowel vrijdag 29 maart, maandag 1 april (géén grap) als vrijdag 5 april. Laat verrassen door de samenstelling, de keuze van de muziek en het talent

Lees verder...

Oud = In

Gepubliceerd op: 13 maart 2019

Filosofiegroep die 10x bij elkaar komt op de dinsdagmorgen van 9.45-11.45 uur. De kosten zijn gratis, u dient alleen het boek van F. Lenoir aan te schaffen en de bijeenkomst voor te bereiden.

Lees verder...

Het einde van het leven i.s.m. De Storm

Gepubliceerd op: 12 maart 2019

Het einde van het leven is een theatervoorstelling over voltooid leven. Het gaat over mensen die naar wegen zoeken hun leven en levenseinde te realiseren, vaak opboksend tegen onbegrip van familie en samenleving.

Lees verder...

Agenda

di7mei

Start filosofiegroep Oud = In

10 bijeenkomsten van 9.45-11.45uur op de dinsdagmorgen waarin antwoorden gezocht worden op vragen als waar sta je nu in het leven, hoe ben je zover gekomen en wat heb je ervan geleerd. De bijeenkomst is gratis alleen dient het boek van F. Lenoir aangeschaft te worden en de ochtenden voorbereid.

Lees verder...

Overzicht van evenementen >>

Contact

E-mail: info@boogiewoogie.nl
Tel: 0543 - 515569
Routebeschrijving en contactformulier