Het Vrijetijdsorkest is een ensemble van Boogie Woogie – Cultuurcentrum en bestaat uit ruim 30 muzikanten. Het is een zeer enthousiaste groep muzikanten die samen mooie muziek maken.

Het repertoire is heel divers. Van een mooie mars tot klassieke stukken worden ingestudeerd en regelmatig ten gehore gebracht.
Jaarlijks geeft het VTO doorgaans twee concerten, al dan niet in samenwerking met andere orkesten of koren.

Cursus aanbod

Het gehele cursusaanbod van Boogie Woogie vindt u onder Aanbod

Aanmelden voor een cursus kan online via ons aanmeldformulier

Nieuws

Bugelspektakel & Klarinetspektakel Muzieklessen

Gepubliceerd op: 19 januari 2023

Ben je 7 jaar of ouder en wil jij deze en andere liedjes ook kunnen spelen op bugel of klarinet? Meld je dan gauw aan voor één van deze leuke cursussen!
Henrike (bugelspektakel) en Mireille (klarinetspektakel) hebben er veel zin in om jou deze liedjes en nog veel meer te leren!

Lees verder...

Gevarieerd docentenconcert klassiek bij Boogie Woogie Cultuurcentrum

Gepubliceerd op:

Op zondagmiddag 5 februari verzorgen de docenten van Boogie Woogie Cultuurcentrum een afwisselend docentenconcert. Tijdens dit concert staan klassieke werken op het programma en komen diverse instrumentgroepen en ook solisten voor het voetlicht.

Lees verder...

Koperworkshopdag bij Boogie Woogie Winterswijk

Gepubliceerd op: 13 januari 2023

Zaterdag 11 maart 2023 organiseert Boogie Woogie Cultuurcentrum Winterswijk, i.s.m. plaatselijke muziekverenigingen, een koperworkshopdag voor alle koperblazers in de regio. Iedereen die op een koperen blaasinstrument speelt, van heel groot tot heel klein, is van harte welkom. Vanaf 9.30 uur gaat de dag van start bij Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat 2 te Winterswijk. De dag wordt afgesloten met een eindpresentatie die om 15.30 uur begint.

Lees verder...

Sfeervol kerstconcert door leerlingen van Boogie Woogie!

Gepubliceerd op: 8 december 2022

Op vrijdag 16 december, aanvang 19.00 uur, verzorgen leerlingen van Boogie Woogie een hartverwarmend concert in de concertzaal van Boogie Woogie in Winterswijk. Het programma […]

Lees verder...
Boogie Woogie in beeld en geluid

Livestream BoogieWoogie

Bezoek ook het Boogie Woogie
YouTube kanaal.


Contact