Open Huis Boogie Woogie


Op zaterdag 25 mei zet Boogie Woogie Cultuurcentrum van 13.00 uur tot 16.00 uur haar deuren wagenwijd open voor publiek. Tijdens het Open Huis zijn er openbare lessen en kan iedereen instrumenten uitproberen, een zangles meemaken of dansen.
Ook verzorgen verschillende popbands optredens bij de ingang van Boogie Woogie. De entree van het Open Huis is gratis en iedereen is van harte welkom aan de Roelvinkstraat 2 te Winterswijk.

 

Extra: Inloopavond in Aalten en Lichtenvoorde
Voorafgaand aan het Open Huis in Winterswijk is er ook dit jaar een inloopavond in de gemeenten Aalten en Oost Gelre. Potentiële leerlingen krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met de mogelijkheden t.a.v. muzieklessen.
Lichtenvoorde: woensdag 15 mei  van 18.30 – 19.30 uur in dependance van Boogie Woogie, Patronaatsstraat 29.
Aalten: donderdag 16 mei van 18.30 – 19.30 uur in clubgebouw De Opmaat van muziekvereniging de Eendracht Aalten aan de Nijverheidsweg 5-B te Aalten.

Boogie Woogie Cultuurcentrum

Boogie Woogie is hét centrum voor cultuureducatie in de regio Oost-Achterhoek, met name in Aalten, Oost-Gelre en Winterswijk. Boogie Woogie biedt onderwijs op het gebied van muziek, dans en beeldende kunst. Tijdens het Open Huis is er uitgebreide informatie beschikbaar over het cursusaanbod van Boogie Woogie. Ook diverse muziekverenigingen zijn aanwezig om informatie te verstrekken aan toekomstige leerlingen.

Contact