Korenfestival in Rabobankzaal DRU Industriepark Ulft


Korenfestival in Rabobankzaal DRU Industriepark Ulft op zaterdag 24 februari

Op zaterdagavond 24 februari organiseert Boogie Woogie Cultuurcentrum in nauwe samenwerking met DRU Industriepark een korenfestival in de Rabobankzaal. Na twee eerdere edities in de oostelijke Achterhoek was het tijd om nu ook de koren in de regio Ulft en omstreken te bedienen.
De ervaring heeft geleerd dat korenfestivals uitermate gezellig en sfeervol zijn en  dat dit concept enorm aanslaat. Naast het sociale element is het ook gewoon top om naar elkaar te luisteren en daardoor geïnspireerd te worden. Een korenfestival is een gelegenheid bij uitstek om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
Vanaf 19.30 uur zullen zes koren zich presenteren in de Rabobankzaal van DRU Industriepark aan de Hutteweg 24 te Ulft. Popkoren AmeeZing (Aalten) en Reborn (Wichmond/Hengelo), Gezelligheidskoor Kiek An (Varsseveld), vrouwenkoor Con Brio (Etten), Ettens Mannenkoor en gemengd koor DES (Westendorp) zullen zorgen voor een gevarieerd programma. De toegang is € 5 voor een pauzedrankje en garderobe kosten. Kaartjes zijn bij de zaal verkrijgbaar. Iedereen is van harte welkom maar kom wel op tijd want vol is vol! 

Koren in de focus
Vanuit het Cultuur-en Erfgoedpact Achterhoek heeft Boogie Woogie de opdracht gekregen om extra aandacht te geven aan de koren in de Achterhoek. Zij doet dit door naast korenfestivals regelmatig nieuwe activiteiten op te zetten om de koren van impulsen te voorzien en te zorgen voor meer bekendheid.
Er worden overlegsessies gepland, korendagen georganiseerd en allerlei ideeën voor projecten uitgevoerd die er toe bij kunnen dragen dat de zangcultuur zich positief ontwikkelt.

Contact