Kom zingen bij Boogie Woogie!


Binnenkort start Boogie Woogie Cultuurcentrum met heel veel activiteiten op vocaal gebied. Het gaat dan om samen zingen in koorverband, individuele trajecten waarbij onder andere kennismaking een rol speelt en korte cursussen om de eigen techniek te verbeteren.

Kinderkoor voor kinderen van 7 en 8 jaar
Het koor repeteert wekelijks vanaf maandag 4 september, steeds van 15.00 – 16.00 uur. Deelname is gratis voor kinderen uit de gemeente Winterswijk!

Kamerkoor voor volwassenen
Dit koor is een nieuwe activiteit binnen Boogie Woogie. Het kamerkoor zingt in een kleine bezetting meerstemmig, meestal a capella. Deelname aan een kamerkoor vereist meer inzet, nauwkeurigheid, technische muzikaliteit en ervaring dan het zingen in grotere koorformaties. Een goed gehoor is ook onontbeerlijk. Het repertoire van een kamerkoor beslaat een groot terrein, van de polyfonie uit de 15e eeuw tot moderne, klassieke composities uit de 21e eeuw. Het koor start vanaf maandag 2 oktober. De repetities zijn wekelijks, steeds van 19.30 – 21.30 uur. Deelname na kennismaking met docent.

Zangles

Is zangles wat voor mij? Leren zingen is contact maken met je lichaam, adem, geluid en trilling. Neem een proefles in de proeverijweek van 4 t/m 11 september

Workshops

  • Stemoriëntatie, in groepsverband je eigen stem ontdekken. 

Op maandag 25 september van 19.00 – 20.15 uur. 

  • Tweemaal de workshop liedinterpretatie en presentatie voor de gevorderde zanger.  

Hoe leer ik mijn lied overbrengen? Waar moet ik op letten bij een presentatie? 

Dinsdag 10 oktober en  12 december van 15.30 – 17.30 uur.

Cursus

  • Leren zingen in een ensemble. Vanaf 24 oktober, 16.30 – 17.30 uur, leer je in zes weken in ensembleverband de basis van het zingen in een meerstemmige situatie. Aandacht voor het van blad zingen en het trainen van een goed gehoor. Bij het ensemble zingen merk je hoe het is om je eigen stem en ervaring in een groep te gebruiken. Belangrijk bij het samen zingen is het luisteren naar elkaar en je eigen plek binnen het geheel  ervaren. De docent speelt hierin een coachende rol.

 

De prijs bevat 247 euro per jaar, opgave middels een aanmeldingsformulier. Deze kunt u sturen naar info@boogiewoogie.nl

Contact