Groepsles slaggitaar voor volwassenen.


Cursus slaggitaar

Op woensdag 20 maart, aanvang 20.00 uur, start de cursus slaggitaar voor volwassenen vanaf 18 jaar. De cursus, bestaande uit 10 wekelijkse groepslessen van 60 minuten, is bedoeld voor beginners en mensen die hun spel willen opfrissen. De kosten bedragen € 80 excl. btw (21 jaar en ouder).  Benodigdheden zijn een eigen gitaar en lesboek (slaggitaar deel 1 van Michiel Merkies, € 20,-).

Inhoud cursus
De cursus zal gegeven worden door gitaardocent Leon Venderbosch, ervaren gitarist die thuis is in het klassieke gitaarspel maar ook in de popmuziek.

Aan de hand van een leerboek wordt aandacht besteed aan de verschillende beginselen van het gitaarspel zoals akkoorden en aanslag manieren voor het begeleiden van liedjes.

Bekende popnummers, kinderliedjes en/ of  nummers in rock/blues stijlen komen in de lessen aan de orde. Kennis van het notenschrift is absoluut niet vereist, men leert gitaarspelen door middel van akkoorddiagrammen en eenvoudige ritmen.

De nummers uit het leerboek kunnen middels de meegeleverde cd thuis geoefend worden. Al snel is het mogelijk om in een bandje mee te spelen, heel stimulerend!

Contact