Fotograaf André Brands exposeert in Boogie Woogie


Vanaf december exposeert fotograaf André Brands in de foyer van Boogie Woogie in Winterswijk. De foto-expositie City Heroes of Music bestaat uit een serie prachtige portretten van markante Achterhoekse popmuzikanten. In Boogie Woogie zijn tien foto’s te zien, waaronder van Hans Keuper (Boh Foi Toch) en Remco Wijnands (HIKE). De expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van Boogie Woogie. Iedereen is van harte welkom!

Over fotograaf André Brands.

De Doetinchemse fotograaf André Brands heeft een voorliefde voor het fotograferen van mensen zoals ze zijn. Hierbij staat het vastleggen van persoonlijkheid centraal. Creatief gebruik van licht & omgeving en oog voor detail dragen bij aan een duidelijk herkenbare eigen stijl. Brands is gespecialiseerd in het maken van karakter portretten in zwart wit, zoals de portretten van de popmuzikanten.

City Heroes of Music.

Na Villa Ruimzicht in Doetinchem en de DRU Cultuurfabriek in Ulft is de expositie City Heroes of Music nu in Boogie Woogie in Winterswijk te zien. De selectie foto’s uit de expositie kwam van de muzikanten zelf: elke geportretteerde mocht iemand aanwijzen die daarna aan de beurt kwam. Het leverde een bonte verzameling mooie portretten op. Naast de ‘City Heroes’ zijn er in Boogie Woogie ook vier foto’s te bekijken die door Brands gemaakt zijn tijdens jazzfestival Djazzvibes in Doetinchem.

Contact