Expositie schildersleerlingen Mark van Dijk


Van 10 mei tot 7 juli exposeren de leerlingen van kunstenaar Mark van Dijk in de foyer van Boogie Woogie Winterswijk. De expositie biedt een overzicht van werken die het afgelopen jaar tijdens de schilderlessen in Boogie Woogie gemaakt zijn en is gratis te bezichtigen.

Docent Mark van Dijk van Kunststal
De kracht van Van Dijks schilderlessen zit in de individuele ontwikkeling van de leerling, waarbij men gebruik maakt van eigen gekozen technieken in acryl en/of olieverf. De lessen zijn exclusief doordat er gewerkt wordt in zeer kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Dit wordt als zeer prettig ervaren, vanwege de aandacht voor een persoonlijker aanpak. Dit komt in de expositie goed naar voren.

Schilderlessen
De expositie van de schildersleerlingen vormt de afsluiting van het schilderseizoen.
De lessen gaan eind augustus weer van start. Van 17 mei tot en met 5 juli kan men echter op woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur vrije zomerlessen volgen. Hiervoor kan men zich een week van te voren bij Mark van Dijk aanmelden op telefoonnummer 06 – 416 959 70. Aanmelden of meer informatie over de schilderlessen en de kunstenaar is te vinden op de website www.kunststal.nl

Schilderij: Bokje door Maria Klein Gunnewiek

Contact