Derde Kerstdag Popquiz in Boogie Woogie


Op vrijdag 27 december wordt bij cultuurcentrum Boogie Woogie in Winterswijk een gezellige Popquiz georganiseerd. Om 20:00 uur begint de ouderwets gezellige eindejaarsquiz van de bovenste plank. In deze Popquiz worden de deelnemers ondervraagd over de beste en slechtste popmuziek van toen en nu. Met natuurlijk extra aandacht voor de (muzikale) gebeurtenissen in 2019.

De Popquiz bestaat uit vijf rondes. Men stelt een eigen team van maximaal vier personen samen en daarmee moet bij elke ronde een antwoordformulier ingevuld worden. Iedereen krijgt dezelfde vragen. Alle vragen worden gesteld aan de hand van muziekfragmenten.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 27 december
Aanvangstijd: 19.30 uur inloop / 20.00 uur start Popquiz
Locatie: cultuurcentrum Boogie Woogie (Roelvinkstraat 2, Winterswijk)

Prijs: € 10,- per team  (contant te voldoen op de avond zelf)

Teamgrootte: maximaal 4 personen per team

Aanmelden: per mail via popquizwinterswijk@gmail.com. Vermeld in de e-mail de teamnaam en het aantal personen.

Dag van de Popquiz

Op 27 december is het de landelijke Dag van de Popquiz. Op meer dan 50 locaties in Nederland wordt er een avondvullende Popquiz gehouden. Van Emmen tot Alkmaar en Breda tot Rotterdam doen er verschillende café’s, bars, pubs en podia mee.

_____________________________________________________________

Noot aan de redactie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Hans Roerdinkholder (per e-mail via cultuurcoach@boogiewoogie.nl of telefonisch via 06 – 24 67 22 20).

Contact