Dag van de Accordeon


Op zaterdag 5 november 2022 organiseert Boogie Woogie i.s.m. de Winterswijkse Accordeonvereniging (WAV) en de Aaltense Accordeonvereniging (Con Forza) de Dag van de Accordeon. Het complete en bijzonder veelzijdige instrument voelt zich thuis in zowat alle muziekstijlen; klassiek, musette, pop, klezmer, balkanmuziek, tango of Zuid-Amerikaanse stijlen. Alle reden voor een nadere kennismaking. De dag van de accordeon vindt plaats bij Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat 2 te Winterswijk, aanvang 14.00 uur. Iedereen die nog geen accordeon speelt maar er wat meer van wil weten is van harte welkom tussen 14.00 en 16.30 uur om het instrument uit te proberen.

14.00 tot 15.30 uur: Play-In, waarbij iedereen die al accordeon speelt (of in het verleden heeft gedaan) mee kan doen. Deelname = gratis!
15.30 tot 16.30 uur: Workshop voor orkestleden van de WAV en Con Forza.
Vanaf 16.30 uur zijn er filmfragmenten te zien waarin de accordeon schittert in diverse muziekstijlen.
Om 18.00 uur: tijd om gezamenlijk te eten! 🍽️ (Hieraan zijn wel kosten verbonden. Informatie volgt nog.)
20.00: Afsluitend concert in concertzaal. Toegang is gratis, wel is er de mogelijkheid een vrije gift na afloop te doneren.

Aanmelden voor Play-In kan tot vrijdag 14 oktober 2022 via workshops@boogiewoogie.nl. Ook kunnen hier inlichtingen worden ingewonnen.

Contact