Boogie Woogie springlevend en er zit muziek in!


In reactie op het artikel in de Gelderlander van donderdag 30 augustus wil het bestuur van Boogie Woogie de kop boven het artikel nuanceren. Deze kop suggereert dat Boogie Woogie op korte termijn failliet zou gaan. Dit is niet aan de orde. Wij betreuren dat deze tendentieuze kop een verkeerd beeld geeft over Boogie Woogie.

 

Na een intensief traject van onderzoek eind 2017 en het voorjaar van 2018, door extern bureau BMC, is in overleg met de gemeenten gestart met de ontwikkeling van een businessplan. Vóór de zomervakantie heeft de gemeente Winterswijk reeds positief gereageerd door het eenmalig beschikbaar stellen van een extra subsidie om het tekort te dekken en deze vraag ligt nu voor bij de gemeenten Oost-Gelre en Aalten. Boogie Woogie zit ondertussen niet stil en gaat gestaag door met het maken van het businessplan, dat in oktober gereed zal zijn.

 

Onze lessen van dit seizoen zijn deze week gestart en de inschrijvingen lopen momenteel nog steeds binnen. Ook de vele projecten op de basisscholen zijn  weer begonnen. Het is heel fijn om te merken dat er zoveel belangstelling is voor cultuuronderwijs zowel onder schooltijd op de 31 basisscholen, waar wij lessen verzorgen, als voor de vele honderden leerlingen in de vrije tijd. Daarnaast starten wij binnenkort weer met de projecten die wij ontwikkeld hebben samen met de vele partners in het culturele veld.

 

Van een faillissement is geen sprake, Boogie Woogie is springlevend en er zit muziek in!

 

Voor contact met Boogie Woogie kunt bellen met Ton Krabbenborg via Boogie Woogie, info@boogiewoogie.nl of tel.nr. 0543 51 55 69.

 

Contact