Boogie Woogie Open


We mogen weer!! Gelukkig!! Met ingang van woensdag 19 mei is het weer toegestaan “live” lessen te verzorgen. We zijn heel blij dat we elkaar weer kunnen zien en samen muziek kunnen maken, kunnen dansen of zingen.

Er zijn natuurlijk nog wel wat regels en beperkingen maar als we die met z’n allen opvolgen moeten we een heel eind kunnen komen.

De maatregelen en beperkingen die er (nog) zijn:

Algemeen:

De ouders/verzorgers mogen hun kinderen bij de deur afzetten (de kleintjes worden door de docent in de foyer opgehaald). Bij binnenkomst handen desinfecteren en een mondkapje (kinderen vanaf 12 jaar en ouder) gebruiken. Ook dient de looproute gevolgd te worden en eventueel de aanwijzingen van de conciërge opgevolgd. De afstand van 1,5 mtr moet ook nog steeds in acht worden genomen, dansen vormt hierop een uitzondering.

Specifiek:

  • Voor kinderen tot 18 jaar gelden er behalve mondkapje en desinfecteren, geen beperkingen meer
  • Ook volwassenen kunnen weer “live” deelnemen aan de lessen hiervoor geldt de afstand en mondkapje.

De groepslessen voor volwassenen (18 jr en ouder) zoals koren, ensembles en orkesten kunnen op dit moment nog geen doorgang vinden. Hiervoor is nog geen toestemming verleend. Zodra dit het geval is nemen we contact met u/je op.

Mocht de docent nog geen contact met u/jou hebben gezocht neem dan contact op met hem/haar om de verdere details te regelen.

Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen 0543 – 51 55 69 voor zover mogelijk zullen we proberen uw vragen te beantwoorden en aan uw wensen tegemoet komen.


Éen verzoek
: heb je klachten die zouden kunnen wijzen op een corona-infectie, blijf dan thuis en zeg de les af, breng jezelf en/of anderen niet in gevaar.

 

Contact