Theaterconcert lads ’n lassies wederom in Boogie Woogie


Theaterconcert Lads ’n Lassies – Good Folk! (St. Patrick’s weekend editie)

Op vrijdag 15 maart strijkt de Achterhoekse Folkband Lads ’n Lassies, na een eerste succesvolle editie in november vorig jaar, wederom neer in het theater van Boogie Woogie Cultuurcentrum met hun theaterconcert ‘Good Folk!’.

Dit keer op een zeer speciale datum; de opening van St. Patrick’s weekend, waarin de Ierse feestdag St. Patrick’s day valt. St. Patrick’s day is de feestdag waarop men in Ierland, maar inmiddels ook in vele landen daarbuiten, de patroonheilige van Ierland; Sint-Patricius (St. Patrick) herdenkt.

Theaterconcert
Tijdens deze speciale editie van het theaterconcert neemt de band Lads ’n Lassies het publiek mee naar de O’Donoghue’s Pub in Dublin, de pub waar in de zestiger jaren de Dubliners hun eerste optredens verzorgden.

De band viert dan samen met het publiek St. Patrick’ s weekend en brengt in een gezellige, ongedwongen pub setting bekende Ierse traditionele folksongs (bekend van o.a. The Dubliners) en modern folk (bekend van o.a. Flogging Molly en Mumford & Sons) in een meerstemmig Lads ’n Lassies jasje. De band vertelt daarnaast de bijzondere geschiedenis en leuke anekdotes achter de nummers en St. Patrick’s day.

Om helemaal in de Ierse sferen te geraken, kan het publiek na afloop van het theaterconcert ook genieten van heerlijke Ierse whiskey’s tijdens de Whiskey proeverij van de Winterswijkse Slijterij Proef, Beleef & Geniet.

Tickets
De band wist tijdens het theaterconcert in november het publiek te verrassen en te raken met gevoelige nummers- en de daarbij bijbehorende verhalen, maar wist ook een heus feest te bouwen in het theater. De reacties van de bezoekers waren dan ook lovend.

Ook het theaterconcert bijwonen? Tickets kosten €17,50 (incl. pauzedrankje) en zijn online te bestellen via: www.ladsnlassies.nl of via de volgende verkooppunten: Boogie Woogie Cultuurcentrum Winterswijk, Slijterij Proef, Beleef & Geniet Winterswijk en Haarstudio Gerald, Winterswijk.

Contact