Sfeervolle afsluiting 2018 met Leerlingenconcert


Op vrijdag 14 december verzorgen leerlingen van Boogie Woogie een hartverwarmend concert in de concertzaal van Boogie Woogie in Winterswijk. Het programma is zeer gevarieerd en bevat naast muziek in kerstsfeer ook klassieke muziek en lichte muziek als pop en jazz. Diverse solisten en ensembles, zowel beginners als meer gevorderde leerlingen, staan in de schijnwerpers. Het programma laat een doorsnee zien van het lesaanbod.

Er zijn ondermeer optredens van een saxofoongroep en blazers-ensemble Aerofonia
(met een divertimento van Haydn). Het programma vermeldt verder fluittrio’s, gitaarmuziek, solo’s op euphonium en trombone. Ook op vocaal gebied en op het terrein van dans valt er te genieten. Tijdens het concert worden de diploma’s uitgereikt aan de leerlingen die een aantal dagen ervoor geslaagd zijn voor hun praktijkexamen.

Het programma wordt afgesloten door de bigband met White Christmas.

Het concert en de diploma-uitreiking vinden plaats in de concertzaal van de hoofdvestiging van Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat 2 in Winterswijk. Het begint om 19.00 uur en de toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren!

 

Contact