Lads ’n Lassies – Good Folk


Op vrijdagavond 2 november 2018 presenteert de Achterhoekse folkband ‘Lads ’n Lassies’ vanaf 20.00u haar eerste theaterconcert in Cultuurcentrum Boogie Woogie in Winterswijk.

Tijdens het theaterconcert met de titel ‘Good Folk!’ wordt het publiek meegenomen naar de O’Donoghue’s Pub, in Dublin.  De pub, waar in de zestiger jaren de Dubliners hun eerste optredens verzorgden.

De band brengt in deze gezellige, ongedwongen pub setting bekende Ierse- en Schotse traditionele folksongs en modern folk in een meerstemmig Lads ’n Lassies jasje en vertelt leuke anekdotes achter de nummers.

Na afloop van het theaterconcert kan de bezoeker, tegen betaling, genieten van diverse Ierse- en Schotse whisk(e)y’s van Slijterij Proef, Beleef & Geniet.

Al eerder in Winterswijk
Het is voor de band niet de eerste keer dat het in Winterswijk neerstrijkt; in het verleden bracht het al samen met Slijterij Proef, Beleef & Geniet enkele muzikale whiskey proeverijen bij Restaurant de Woord in Corle en verzorgden zij de afgelopen twee jaar optredens tijdens de Winterswijkse kerstmarkt in de Meddosestraat.

Tickets
Tickets voor het theaterconcert kosten €17,50 (incl. pauzedrankje) en zijn te koop bij de volgende verkooppunten: Boogie Woogie Cultuurcentrum Winterswijk, Slijterij Proef, Beleef & Geniet Winterswijk, Haarstudio Gerald, Winterswijk of online via www.ladsnlassies.nl.

Contact