Belevingstocht 28 december in Winterswijk


Op zaterdag 28 december organiseren de Sport- en Cultuurcoaches van Winterswijk een unieke belevingstocht voor families. Geef je samen met je ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s, ooms en tantes, neefjes en nichtjes op voor deze gezellige en actieve middag. Maar neem zeker ook je buren, vrienden of sportmaatjes mee!

Oud en nieuw
In het centrum van Winterswijk staan vier sportieve en culturele activiteiten klaar rondom het thema “oud en nieuw”. Oud- en nieuwjaarsdag komt eraan en daarom hebben alle activiteiten een link naar “oude” activiteiten van vroeger en “nieuwe” activiteiten van nu.

Wat gaan we doen?
Enerzijds maken we kennis met activiteiten van vroeger zoals midwinterhoorn blazen, werelddans en een bezoek aan het museum ‘De Wereld van Wenters’.
Anderzijds gaan we aan de slag met activiteiten van nu zoals een escaperoom, hiphop dansen en elektrisch gitaar spelen. De activiteiten zijn zo opgezet dat iedereen kan deelnemen!

Beleving en plezier
Deze middag staan beleving en plezier voorop! Gezelligheid en samen actief bezig zijn, dat is waar het om draait. Laat je vooral ook verrassen door de verschillende routes om van de ene naar de andere activiteit te komen. Elke route is anders!

Meedoen?
Voor meer info en opgave, ga naar www.actiefwinterswijk.nl. Doe jij samen mee met familieleden / buren/ vrienden? Stuur een aanvullende mail naar actief@winterswijk.nl en geef aan wie er nog meer in jouw ’team’ zitten. Zij hoeven zich dan niet apart op te geven.
Doe je als individu mee? Dat kan natuurlijk ook! Wij plaatsen jou dan bij één van de andere ‘teams’.

Zin in meer activiteiten?
Naschoolse activiteiten voor iedereen uit de gemeente Winterswijk van 4 – 12 jaar:
Maandag 9 december / 14.30 – 15.45 uur: TENNIS / schoolplein OBS Stegeman
Dinsdag 10 december / 14.00 – 15.15 uur: HOCKEY / schoolplein Basisschool De Vlier
Maandag 16 december / 14.30 – 15.45 uur: TREFBAL / schoolplein OBS Stegeman
Dinsdag 17 december / 14.00 – 15.15 uur: TEAMWORK GAMES / schoolplein basisschool De Vlier

Wil je lekker swingend het jaar beginnen? De maand januari wordt een echte dansmaand. Verschillende dansworkshops van hiphop tot ballet staan op de planning.
Kijk voor al het aanbod op www.actiefwinterswijk.nl en volg ons op Facebook en Instagram.

Contact