Dansworkshop Boogie Woogie


Villa Mondriaan en Boogie Woogie organiseren dansworkshop ‘Boogie Woogie’

Dit jaar viert Winterswijk het 100-jarig jubileum van kunstbeweging De Stijl, waarvan Piet Mondriaan één van de oprichters was. In het kader van dit bijzondere jubileumjaar is er in Winterswijk een uitgebreid programma met concerten en activiteiten. Eén van deze activiteiten is de dansworkshop ‘Boogie Woogie voor volwassenen’ op zondagmiddag 14 mei in Boogie Woogie.

Dans de Boogie Woogie

Piet Mondriaan was een grote liefhebber van Boogie Woogie muziek. Tijdens zijn periode in New York maakte Mondriaan het bekende werk Victory Boogie Woogie, geïnspireerd door de muziek- en dansstijl. De dansworkshop op 14 mei staat helemaal in het teken van Boogie Woogie, ook wel Rock ‘n’ Roll ‘oude stijl’ genoemd. De workshop wordt verzorgd door dansstudio Vieberink uit Aalten.

Aanmelden voor de workshop

De dansworkshop Boogie Woogie vindt plaats op zondag 14 mei om 15.00 uur in Boogie Woogie. Deelname aan de workshop bedraagt € 10,00 per persoon. Aanmelden kan per e-mail bij marian@boogiewoogie.nl onder vermelding van voor- en achternaam. Betaling vindt plaats op de dag zelf. De middag is naar verwachting om 17.00 uur afgelopen.

Complete dag in Mondriaan-stijl!

Voorafgaand aan de workshop duiken in het leven van Piet Mondriaan? Kom dan op zondag 14 mei eerst naar Villa Mondriaan! Tegen inlevering van de bevestigingsmail van de dansworkshop krijg je bij Villa Mondriaan € 2,00 korting op de entree.

Contact