Claudette Doup


Ik ben opgegroeid in een groot warm gezin met Indische muzikale roots via mijn vader, waar muziek letterlijk centraal stond. Met het drumstel, toetsinstrumenten evenals percussie en gitaren en el.(bas)gitaren midden in de huiskamer werd iedere feestelijke gelegenheid muzikaal opgeluisterd. Al gauw werden we gevraagd ook buiten de familiesfeer op te treden. Zo speelde ik al vanaf mijn 14de in bandjes en gaf op aanvraag muzieklessen. Als vanzelfsprekend ging ik verder in de muziek en ben op het conservatorium te Enschede afgestudeerd in Hammondorgel, keyboards en klassiek piano. Later heb ik nog de studies Koordirectie licht vocaal gevolgd bij Tijs Krammer en Zang licht vocaal bij Marja Reinders en Alberto ter Doest.

Naast optreden werd lesgeven meer en meer mijn passie. Hoe kon ik anderen iets wat zo vanzelfsprekend voor mij is, zo goed mogelijk aanleren? Ik vind het een uitdaging om te zoeken naar de geschikte pedagogische weg om tot het gewenste resultaat te komen voor die unieke leerling. Het lesgeven geeft mij zo naast uitdaging veel voldoening!

Bij Boogie Woogie verzorg ik lessen zang licht vocaal, piano en keyboards,  geef bandcoaching en coördineer de pilot Oost Gelre voor groep 5 met veel plezier.

Wanneer je overweegt om muziekles te gaan volgen nodig ik je van harte uit om een les te bezoeken of contact op te nemen en samen de mogelijkheden te bekijken!

Contact