Bert Roerdinkholder


Mijn naam is Bert Roerdinkholder. Ik ben geboren op 13 november 1958, in Winterswijk. Ik ben daar opgegroeid en heb er mijn lagere school en de HAVO gedaan. Daarna heb ik 7 jaar conservatorium gedaan in Enschede, alwaar ik op trombone les heb gehad van de heer Boomsma. Dit heb ik in 1982 afgesloten met de onderwijsakte B voor trombone. Voorts heb ik voor directie les gehad van de heren Van Diepenbeek, Pijpers en Buitenhuis en dit in 1983 afgesloten met het praktijkdiploma HAFA directie. Op tenortuba had ik les van de heer Annema en behaalde ik in 1984 de aantekening voor tenortuba.
Mijn muzikale roots liggen natuurlijk ook in Winterswijk, op deze muziekschool heb ik 8 jaar tromboneles gehad. Ik ben vanaf mijn 12de jaar lid van muziekvereniging Excelsior en van 1991tot 2009 ben ik dirigent geweest van deze vereniging.

Als docent groot koper ben ik in september 1984 bij Boogie Woogie in dienst gekomen. Ik verzorg de lessen op trombone, bariton/euphonium en bastuba.

Ook ben ik als gecommitteerde en coördinator verantwoordelijk voor de theorielessen en de examens bij Boogie Woogie. Ik organiseer de examens voor alle leerlingen, bewaak het niveau en zorg dat het goed verloopt. Sinds 2013 geef ik ook met veel plezier AMV lessen in groep 4 en 5 op verschillende basisscholen in Winterswijk.

 

Contact