Starters Spektakel


Aan alle leerlingen uit groep 4 tot en met groep 8

Boogie Woogie organiseert speciaal voor jullie een geweldig leuk spektakel om kennis te maken met het zelf muziek maken! Het Starters Spektakel bestaat uit twee verschillende cursussen, die we hierbij even aan je voor willen stellen.

De Basiscursus Muzikale Vorming (BMV) is een cursus van 32 weken die bedoeld is voor leerlingen vanaf groep 4. In deze muzikale ontdekkingsreis komen alle muziekinstrumenten aan bod. Spelenderwijs maak je kennis met noten en ritme en nog veel meer. We gaan zingen, trommelen en spelen samen op verschillende instrumenten. Je leert wat het inhoudt om zelf muziek te maken en kan je eigen muzikale talent ontdekken. We sluiten deze lessen af met een spetterend optreden waarbij je ouders en broertjes en zusjes kunnen luisteren wat je allemaal geleerd hebt. Na de uitvoering kan je een aantal instrumenten uitproberen  die je zelf hebt gekozen. Op deze instrumenten krijg je dan een paar proeflessen. Misschien heb je aan het eind van de cursus wel je favoriete instrument gevonden! De lessen vinden plaats op de woensdag van 18.00 tot 19.00 uur. De kosten van de basiscursus, 32 weken (inclusief 10 weken proeflessen) vanaf groep 4: € 300,= . Basiscursus (excl. 10 weken proeflessen) vanaf groep 4: € 200,=

Wil je graag meteen beginnen met het bespelen van een instrument, maar weet je nog niet welk instrument het beste bij je past? Dan is de Instrumenten Carrousel van Boogie Woogie (vanaf groep 5) echt iets voor jou!

In de Instrumenten Carrousel kan je 20 weken lang 10 verschillende instrumenten uitproberen! Op ieder instrument krijg je twee weken les en meestal mag je het instrument die twee weken ook meenemen naar huis. Je mag de 10 instrumenten zelf uitkiezen. De kosten voor de cursus instrumenten carrousel vanaf groep 5 bedragen: € 180,=

De lessen zijn in kleine groepjes van 2 of 3 leerlingen. Dus vraag een vriendje of vriendinnetje om gezellig met je mee te komen.  Bij de opgave kan je dan aangeven dat jullie graag zoveel mogelijk samen les willen. Er zijn een heleboel instrumenten om uit te kiezen, onder andere trompet, trombone, klarinet, hobo, slagwerk, gitaar, piano, viool en accordeon. Staat een instrument van je keuze er nog niet tussen? Geef dit dan aan bij de opmerkingen en misschien kunnen we het toch voor je regelen.

Als je na de instrumentencarrousel een instrument hebt gevonden dat je geweldig vindt, dan kan je daarna meteen verder gaan met individuele lessen op dat instrument. Mocht je na het uitproberen van een instrument denken ´Dit is mijn favoriete instrument, hiermee wil ik verder gaan!´ dan kan je uit de carrousel stappen en de overige lessen omzetten naar lessen op je keuze instrument.

Docententeam Boogie Woogie

Klik hier voor het aanmeldformulier, vul hem in en stuur het naar info@boogiewoogie.nl

Contact