Starters Spektakel – Instrumentencarrousel


Basis Muzikale Vorming (BMV) vanaf groep 4

De BMV cursus bij Boogie Woogie is geschikt voor de kinderen van 7 jaar en ouder. In 15 lesweken kunnen zij oriënteren of zij het leuk vinden om zelf muziek te maken. De kinderen gaan op een muzikale ontdekkingsreis en leren welke instrumenten er allemaal bestaan. Spelenderwijs wordt er kennis gemaakt met noten, ritme, en zullen ze samen gaan zingen, trommelen en spelen op verschillende instrumenten. Dit zodat de beleving van het zelf muziek maken ervaren kan worden. De cursus wordt afgesloten met een optreden zodat er ook podium ervaring kan worden op gedaan. Op donderdag 2 maart starten we weer met een nieuwe groep BMV.

Wilt u uw kind opgeven? dit kan via info@boogiewoogie.nl

15 lessen die gaan over muziekinstrumenten of muziek(noten), stijlen, zingen en alles wat mooi, interessant en leuk is aan muziek. Dit alles verpakt in een leuk jasje voor basisschool leerlingen vanaf groep 4.

Instrumentencarrousel vanaf groep 5

Lijkt het je leuk om een instrument te spelen, maar weet je nog niet welk instrument het beste bij je past? Dan is de instrumentencarrousel van Boogie Woogie echt iets voor jou!

In de instrumentencarrousel kan je 15 weken lang vijf instrumenten uitproberen. Je mag deze vijf instrumenten zelf uitkiezen. Op ieder instrument krijg je twee weken les. Nadat je deze vijf instrumenten hebt uitgeprobeerd, kies je één van de instrumenten. Op dit instrument krijg je dan nog 5 individuele lessen, zodat je kan bekijken of dit instrument echt iets voor je is.

De lessen zijn soms individueel, maar meestal in kleine groepjes van 2 of 3 leerlingen. Dus vraag een vriendje of vriendinnetje om gezellig met je mee te komen. Bij de opgave kun je aangeven dat jullie graag zoveel mogelijk samen les willen. Er zijn een heleboel instrumenten om uit te kiezen: trompet, trombone, klarinet, hobo, slagwerk, gitaar, piano, cello, zang, dwarsfluit, saxofoon en accordeon.Als je na de instrumentencarrousel een instrument hebt gevonden dat je geweldig vindt, dan kan je daarna meteen verder gaan met individuele lessen op dat instrument. Als je graag nog meer instrumenten wilt uitproberen kan je na de eerste carrousel nog een tweede carrousel volgen, zodat je in totaal 10 instrumenten hebt uitgeprobeerd.

Kosten voor zowel BMV als Instrumentencarrousel : € 150

Meld je snel aan en tot ziens!

Klik hier voor het aanmeldformulier, vul hem in en stuur het naar info@boogiewoogie.nl

Contact