Opfriscursus Klarinet


Je speelt klarinet en je hebt het instrument al een tijdje niet meer aangeraakt en wilt toch graag weer starten. Of je speelt veel thuis, maar je komt niet verder.
Of je wilt begeleiding bij het instuderen van een lastig concert/concourswerk. Herken je dit? Aarzel dan niet langer maar geef je op voor de opfriscursus klarinet van Boogie Woogie.

In deze cursus maak je een nieuwe, frisse start en je muzikale toekomst ligt weer voor je open. Je stelt zelf je eigen doelen en geeft aan waarin jij ondersteund wilt worden. Kortom: je wordt geïnspireerd en krijgt weer muzikale energie!
Deze opfriscursus is ook geschikt voor ensembles die muzikaal willen groeien. Je kunt je dan als groep aanmelden. Wij adviseren, begeleiden en zetten je aan tot interessante, nieuwe muzikale daden.

Docenten zijn Mireille Hitman en Anita Maris. Mireille studeerde klarinet bij Walter Boeykens en Nancy Braithwaite aan het Rotterdams Conservatorium. Naast haar docentschap bij Boogie Woogie, waar zij klarinet- en saxofoondocent is, is zij actief als uitvoerend musicus en remplaceerde in diverse orkesten waaronder de Johan Willem Friso Kapel. Vanaf 2014 speelt Mireille als klarinettiste in het kwartet Gran Partita en is ze werkzaam als freelance kamermusicus. Anita studeerde klarinet, orgel en kerkmuziek aan het Conservatorium in Enschede. Sinds 1996 is zij als klarinetdocent verbonden aan Boogie Woogie en geeft daarnaast theorieles.

Cursusduur : facultatief en in overleg – 5 lessen / 10 lessen, steeds 30 minuten per les

Lesdag/ tijd : aansluitend op lesrooster docenten

Locatie : Boogie Woogie, instituut voor kunst en cultuur

Doelgroep : Voor individueel les zijn er flexlessen. De opfriscursus is bedoeld voor duo’s, trio’s en (kleine) ensembles

Kosten : 5 lessen € 88/ vanaf 21 jaar + 21 % btw, 10 lessen € 175/ vanaf 21 jaar + 21 % btw

Opgave en meer informatie: info@boogiewoogie.nl/ 0543 – 51 55 69

Contact