Geluidstechniek


Wat is geluid?
Dit is de eerste vraag over een interessant natuurkundig verschijnsel dat wordt behandeld in de cursus geluidstechniek. Geluid is overal, altijd en dat al eeuwen lang. De manier waarop we er mee omgaan veranderd steeds sneller. In de cursus zal vooral de invloed van digitale techniek aan de orde komen.

Indeling lessen
In de lessen wordt aandacht geschonken aan (digitale) mengtafeltechniek, luidsprekers, zendertechniek, microfoontechniek, jargon en ICT (computers en netwerken) in de huidige geluidstechniek. Elke les wordt verdeeld in drie blokken: theorie, materiaalkennis en hands-on. In het hands-on deel wordt gebruik gemaakt van verschillende moderne materialen, die samen met medecursisten wordt opgebouwd en ingeregeld.

Docent Rob Kuenen is eigenaar van Soundsolution. Rob: “Zoals vaker voorkomt in onze branche is Soundsolution ontstaan uit passie voor muziek en techniek. Ik ben graag bezig met techniek om onze klanten te ondersteunen bij concerten en presentaties, hierbij gebruiken we techniek als middel en niet als doel”.

Cursusduur : 5 lessen van 90 minuten

Lesdag/ tijd : n.n.t.b.

Locatie : Boogie Woogie, instituut voor kunst en cultuur/podium en popruimte

Doelgroep : De cursus is breed opgezet en toegankelijk voor iedereen

Kosten : € 120/ vanaf 21 jaar + 21 % btw

Opgave en meer informatie: workshops@boogiewoogie.nl /0543 – 51 55 69

Contact