Fluiten met visjes


Wil uw kind al graag jong instrumentaal muziek maken? Fluiten met visjes is dé instapcursus voor jonge kinderen (vanaf groep 3).

De cursus bestaat uit 15 lessen waarin uw kind op een speelse wijze muziek leert maken op een kunststoffen blaasinstrument. Aan de hand van het verhaal over zwarte, witte en gulzige kikkervisjes, maar ook kikkervisjes die juist veel te weinig eten, leert uw kind de basis van het notenschrift.

De kikkervisjes helpen bij het spelen van de liedjes en gaan steeds meer op echte noten lijken. Via verhaal, spel, zang en improvisatie kan uw kind aan het eind van de cursus melodietjes spelen op het blaasinstrument, met of zonder noten, samen of alleen. De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal vijf kinderen.

Praktische informatie

Cursusprijs                                    € 112,50

Lesboekje                                       € 12,00

Kunststof dwars- of blokfluit     € 30,00 resp. € 10,00

Aantal lessen                                 15

Lesduur                                          30  – 45 minuten*

Lesdag                                            Woensdag

Docent                                            Rachel Platerink-Hofman

Locatie                                           Boogie Woogie Winterswijk

*afhankelijk van de groepsgrootte

De cursus Fluiten met visjes start op woensdag 28 september 2022. Aanmelden kan online via https://www.boogiewoogie.nl/aanmeldformulier-cursus-lessen-2020/ onder vermelding van Fluiten met visjes. De cursus vindt alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen.

 

Contact