Fluiten met visjes


Wil uw kind al graag jong instrumentaal muziek maken? Fluiten met visjes is dé instapcursus voor jonge kinderen (vanaf groep 3).

Deze instapcursus is speciaal voor jonge kinderen (leeftijd vanaf groep 3), die graag al instrumentaal met muziek bezig willen zijn. In deze cursus leren kinderen op een speelse wijze muziek maken met een kunststof blaasinstrument. Aan de hand van het verhaal over zwarte, witte en gulzige kikkervisjes, maar ook kikkervisjes die juist veel te weinig eten, wordt de basis van het notenschrift aangeleerd. De kikkervisjes helpen bij het spelen van de liedjes en gaan steeds meer op echte noten lijken. Via verhaal, spel, zang en improvisatie kunnen kinderen aan het eind van de cursus melodietjes spelen op het blaasinstrument, met of zonder noten, samen of alleen.

Benodigdheden

Benodigdheden
Voor de lessen wordt gebruik gemaakt van een kunststof dwars-of blokfluit. De kosten bedragen respectievelijk € 30 en € 10. Het lesboekje kost € 12.
De cursusprijs bedraagt € 112,50.

Opgeven
De cursus is steeds op de woensdag en de lessen duren 30 tot 45 minuten, afhankelijk van het aantal opgaves. De cursus vindt alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen.

Docent : Rachel Platerink

Cursusduur : 15 wekelijkse groepslessen
Maximaal 5 kinderen per groep

Lesdag/ tijd : woensdag – data en tijden op afspraak

Locatie : Boogie Woogie, instituut voor kunst en cultuur

Doelgroep : deelnemers vanaf groep 3

Benodigdheden : Voor de lessen wordt gebruik gemaakt van een kunststof
dwars-of blokfluit. De kosten bedragen respectievelijk € 30
en € 10. Het lesboekje kost € 12.

Kosten : € 112,50

Opgave en meer informatie: workshops@boogiewoogie.nl /0543 – 51 55 69

 

Contact