Start 1 op 1 lessen in Boogie Woogie


Na een lange periode beginnen de basisscholen op 8 juni a.s. weer aan een volledig programma. Ook overige maatregelen zijn ondertussen versoepeld. Daardoor is het ook voor Boogie Woogie weer mogelijk om haar deuren te openen. In juni geldt nog wel de restrictie dat er tegelijkertijd maximaal 30 personen in het gebouw mogen zijn en vanaf juli maximaal 100.

Dit betekent concreet dat de er vanaf 8 juni weer 1 op 1 lessen worden gegeven in ons gebouw aan de Roelvinkstraat en in de dependance in Lichtenvoorde. Lesgeven op andere locaties is afhankelijk van het feit of deze locaties beschikbaar zijn. Leerlingen zijn daarover individueel ingelicht.

Ook voor zang en blaasinstrumenten gelden andere regels;  zie ook https://www.cultuurconnectie.nl/actueel/nieuws/covid-19-pandemie/branchespecifiek/protocol

De meeste groepsactiviteiten zijn nog niet mogelijk in verband met het niet kunnen voldoen aan de 1,5 meter afstand die in acht moet worden genomen.

De praktijk-examens zijn verplaatst naar de week van 16 juni zodat de betrokken leerlingen het cursusjaar toch op een goede wijze kunnen afronden. Het Openbare D-examen is verplaatst naar 8 juli en zal, in verband met 1,5 meter afstandsregel, alleen bijgewoond kunnen worden door genodigden.

Contact