Meld je aan voor Snuffellessen Klarinet of Dwarsfluit!


Lijkt het je leuk om een instrument te leren spelen? Maak dan kennis met de klarinet of dwarsfluit bij Boogie Woogie.

Kinderen in groep 4 of 5 die interesse hebben in het bespelen van één van deze muziekinstrumenten kunnen snuffellessen volgen bij Boogie Woogie in Winterswijk. Tijdens de lessen leren de kinderen de beginselen van het klarinet of dwarsfluit spelen. Er wordt aangehaakt bij muziekmethode 123ZING die ook tijdens AMV-lessen gebruikt wordt.

Lestijden

De snuffellessen bestaan uit een reeks van 8 muzieklessen van 30 minuten. De lessen worden verzorgd op woensdagen door klarinetdocente Anita Maris of fluitdocente Rachel Platerink. De eerste les is woensdag 8 maart (vervolgens op 15-22-29 maart, 12-19 april en 10-17 mei.) De lestijd is 17.30 tot 18.00 uur (onder voorbehoud van aantal aanmeldingen). Er wordt les gegeven in kleine groepjes.

De lessen worden afgesloten met een optreden tijdens het Open Huis van Boogie Woogie op zaterdag 20 mei in Winterswijk. Hebben de kinderen de smaak te pakken gekregen? Dan kunnen zij via één van de Winterswijkse muziekverenigingen hun lessen individueel vervolgen bij Boogie Woogie.

Opgeven

Het tarief voor 8 muzieklessen is € 40,00. Instrumenten en verdere benodigdheden worden beschikbaar gesteld door Boogie Woogie (afhankelijk van aanmeldingen en beschikbaarheid kan er borg gevraagd worden). Opgeven kan tot uiterlijk 19 februari per mail via info@boogiewoogie.nl. Vermeld hierbij N.A.W. gegevens, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres en het instrument (klarinet of dwarsfluit). Neem voor vragen of meer informatie contact op met de administratie van Boogie Woogie via 0543 – 515569 of info@boogiewoogie.nl.

Contact