Kunst en cultuurprogramma “Uit de Kunst”


Dinsdag 22 juni is alweer de 3e uitzending van Boogie Woogie’s kunst- en cultuurprogramma “Uit de Kunst”. De uitzending staat in het teken van de relatie klassiek versus pop en jazz.

Inhoud programma komende uitzending
In elke uitzending zijn vaste rubrieken waarbij o.a. aandacht zal zijn voor wat geweest is, wat er op korte termijn gaat gebeuren en ook wat er in de nabije toekomst op de agenda staat. Dit geldt ook voor de uitzending die geagendeerd staat voor dinsdag 22 juni a.s., van 18.00 uur tot 19.00 uur. In deze ‘Uit de Kunst’ editie zullen docent gitaar Léon Venderbosch en balletdocent Milly Klein uit de doeken doen wat het belang is van de relatie tussen klassieke muziek c.q. ballet enerzijds en lichte muziekstijlen als pop, jazz en Urban Dance stijlen zoals HipHop anderzijds. Ook zal er aandacht zijn voor het komende afscheid van Milly Klein die, na vele jaren van optimale inzet voor Boogie Woogie, met pensioen zal gaan. In de vooruitblik komen o.a. projecten van Lang Leve kunst/ Cultuur-en Erfgoedpact voorbij, de lezing “Mondriaan in Muziek” (samenwerking met Villa Mondriaan), D-examenconcert, zomerconcert, balletuitvoering.

Frequentie
Tot en met de zomervakantie zijn er nog drie uitzendingen van “Uit de Kunst”. De eerstvolgende data zijn 13 juli, 24 en 31 augustus. Het streven is om daarna over te gaan naar tweewekelijkse uitzendingen.
Zowel RTV Slingeland als Boogie Woogie Cultuurcentrum hopen met dit programma veel nieuwe luisteraars te trekken die geïnteresseerd zijn in alles wat te maken heeft met welzijn, kunst en cultuur in de regio Oost-Achterhoek en de gemeente Winterswijk.

Speciaal voor het programma is een e-mailadres aangemaakt, heb je op- of aanmerkingen, suggesties of wil je gewoon iets kwijt m.b.t. ons programma mail dan naar Uitdekunst@boogiewoogie.nl .

 

Contact