Blaaskapel “De Optimisten”


Op donderdag 4 april organiseert de maatschappij tot NUT van ’t Algemeen, Departement Winterswijk, een optreden door blaaskapel “De Optimisten” uit Breedenbroek. Het concert vindt plaats in de concertzaal van Boogie Woogie Cultuurcentrum aan de Roelvinkstraat 2 te Winterswijk en begint om 20.00 uur.
De blaaskapel is opgericht in 1974 op initiatief van een aantal leden van het harmonieorkest St. Antonius uit Breedenbroek. Het repertoire van het orkest bestaat uit walsen en polka’s van bekende componisten. Dikwijls wordt er bij de nummers gezongen door een zangduo. Daarnaast beschikt de kapel over uitstekende solisten. De nummers worden aan elkaar gepraat door de bekende conferencier Ben Donderwinkel. Een optreden van deze blaaskapel, die geleid wordt door Freddy Huls, staat garant voor een paar uur heerlijke blaasmuziek van de bovenste plank.

Kaarten à € 12,50, inclusief koffie/ thee vooraf en drankje en hapje in de pauze, zijn nu al  verkrijgbaar bij Boogie Woogie maar ook bij aanvang aan de kassa. De zaal gaat om 19.40 uur open. Vanaf 19.15 uur is iedereen van harte welkom in de foyer.

Contact