Afsluiting 2e seizoen Muziektheater maak je samen


Met het “ACHTERHOEKS SUPERTALENT” sluit de muziektheatergroep ‘Muziektheater maak je samen’ het seizoen af met 2 prachtige voorstellingen in zowel de Mattelier (Groenlo) als in het Kulturhus (Bredevoort).

Achterhoeks Supertalent
‘Muziektheater maak je samen’ sluit haar tweede seizoen af met het opvoeren van twee prachtige voorstellingen. In een TV-show met de naam ‘Achterhoeks Supertalent’ strijden vier verschillende acts om de hoofdprijs: een reis naar Ibiza en een geldprijs van
€ 10.000. Tijdens de uitzending gaat er een heleboel mis. De presentatoren proberen alles zo goed mogelijk te laten verlopen, maar dat wordt steeds moeilijker. Waarom gebeuren deze dingen toch? Wie zit hier achter?

Het proces
Elke maandagavond zijn deelnemers en docenten vol enthousiasme druk in de weer geweest bij Boogie Woogie cultuurcentrum te Winterswijk. Dit seizoen hebben de spelers de inhoud van de voorstelling zelf bepaald en ook het decor zelf ontworpen. Daarnaast zijn dans en muziek belangrijke ingrediënten.

De voorstellingen
De voorstellingen zijn op woensdag 10 juli, aanvang 19.00 uur, bij Sociaal Cultureel Centrum De Mattelier in Groenlo en op vrijdag 12 juli, om 19.00 uur, bij Kulturhus Bredevoort. De voorstellingen worden geleid door Kelly Roemaat (theaterregie en choreografie), Annemieke van Doesburg (muziek) en Suzanna Derksen (decorbouw).
Na de pauze zal de bigband van Boogie Woogie nog een klein optreden verzorgen.
Er valt veel te genieten en iedereen is dan ook van harte welkom!
Kaarten à € 5 zijn verkrijgbaar aan de kassa. Reserveren is mogelijk via harry@boogiewoogie.nl of Boogie Woogie cultuurcentrum, tel. 0543 51 55 69.

Initiatief
Dit kunstproject is een initiatief van Boogie Woogie cultuurcentrum in samenwerking met zorgaanbieders Estinea en De Lichtenvoorde,  de Hamalandschool Lichtenvoorde, VSO-school het Bariet in Lichtenvoorde en het Graafschapcollege.

Financiering
Het uitvoeren van het Muziektheaterproject zou niet mogelijk zijn zonder de financiële ondersteuning van de gemeenten Winterswijk, Aalten en Oost Gelre, NSGK, Prins Bernard Cultuurfonds, SPZ, Stichting Boschuysen, Het Fonds verstandelijk gehandicapten en Kanjers voor Kanjers.

Contact