Adventsconcert VrijeTijdsOrkest in Boogie Woogie


Het VrijeTijdsOrkest Boogie Woogie Winterswijk en het gelegenheidskoor Christmas Carol Choir geven een gezamenlijk concert met sfeervolle kerstliederen. U kunt genieten van een programma waarbij zowel het orkest als het koor afzonderlijk en tezamen stukken ten gehore zullen brengen.
Het concert wordt gehouden op vrijdagavond 6 december 2019 bij Boogie Woogie Cultuurcentrum in Winterswijk. Aanvang 20.00 uur.
Het programma varieert van boeiende lichte en meer klassieke stukken die het VTO op haar repertoire heeft staan. Het Christmas Carol Choir zal op eigen wijze kerstliederen naar voren brengen, waarvan ook enkele samen met het VrijeTijdsOrkest.
Laat u verrassen op deze sfeervolle avond!
De muzikanten van het VTO staan onder leiding van de dirigenten Gerald Roerdinkholder en Hugo Klein Severt en het Christmas Carol Choir zingt onder leiding van Klaas Jan Kos. De toegang is gratis, maar een vrije gift is altijd welkom.
Tevens doen wij ook een oproep aan muzikanten die een instrument bespelen en nog een leuk enthousiast orkest zoeken om mooie muziek te maken. Kom vrijblijvend een keer kijken. Wij repeteren elke donderdag van 09.30 – 11.30 uur bij Boogie Woogie Cultuurcentrum.

Contact