Saxofoon duo Noota in het Doopsgezind kerkje in Winterswijk


Heb je niet genoeg kunnen krijgen van de saxofoondag  van zaterdag 12 februari met de verschillende workshops en het concert dan kun je zondag 20 februari naar het saxofoon duo Noota.
Ze treden voor u op in het Doopsgezindkerkje aan de torenstraat in Winterswijk.

Gelukkig kunnen er weer zondagmiddagconcerten gegeven worden in het Kerkje. Op zondag 20 februari speelt het Noota Saxofoonduo composities van John Dowland  uit de vroege zeventiende eeuw tot Astor Piazzolla uit de twintigste eeuw. De stukken van Bach en van Beethoven zijn speciaal bewerkt voor saxofoon. David Cristóbal Litago heeft zelfs een compositie van Paganini speciaal voor saxofoons gearrangeerd. Laat u dus verrassen door dit internationale duo. Het repertoire bestaat uit originele werken, transcripties en composities speciaal voor Noota gecomponeerd. Dit spelen zij op verschillende saxofoons en dus verschillende bezettingen en in allerlei uiteenlopende stijlen; van Romantiek, tot Klassiek, Barok en alles daar tussenin….

Het Noota Saxofoonduo bestaat uit Marijke Schröer en David Cristóbal Litago. Beide saxofonisten begonnen in 2009 hun studie ‘Master of Music’ aan het prestigieuze ‘Conservatorium van Amsterdam’ onder onderricht van Arno Bornkamp. In 2011 behaalden zij daar met succes hun titels.

De kaartverkoop verloopt via Theater de Storm. Als er veel belangstelling is zullen er die middag twee uitvoeringen gegeven worden: het eerste om 14.30 uur en het tweede op de gebruikelijke tijd 16.30. Op deze manier kan er tegemoet gekomen worden aan de coronaregels. Als u al kaarten heeft besteld, wordt u op de hoogte gehouden door Theater de Storm.

https://youtu.be/bzOJI5_6Cwg

 

Contact