Spelersgroep Muziektheater maak je samen speelt De Waaivrouw


Voorstellingen bij Boogie Woogie en Graafschapcollege

Na een tiental weken flink repeteren is het dan bijna zover. De spelersgroep van het project ‘Muziektheater maak je samen’ sluit haar eerste seizoen af met twee spetterende voorstellingen. De eerste voorstelling vindt plaats in de concert/ theaterzaal van Boogie Woogie cultuurcentrum in Winterswijk op vrijdagavond 1 juni, aanvang 19.30 uur. De tweede voorstelling is op zondagmiddag 3 juni in het Graafschapcollege te Groenlo, aanvang 15.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 4. Iedereen is van harte welkom!

De Waaivrouw
De theatergroep voert ‘De Waaivrouw’ uit naar een sprookje van Godfried Bomans. Theatermaker Sanne Arbouw heeft het verhaal prachtig bewerkt en geënsceneerd en muziekdocent Jan Willem van de Velde heeft er mooie liedjes bij geschreven die live worden begeleid door een combo van amateurmusici. Ook de bigband van Boogie Woogie zal meewerken aan de voorstellingen.

Initiatief
Dit kunstproject is een initiatief van Boogie Woogie cultuurcentrum in samenwerking met zorgaanbieders Estinea en De Lichtenvoorde,  de Hamalandschool Lichtenvoorde, VSO-school het Bariet in Lichtenvoorde en het Graafschapcollege.
In het tweede seizoen, 2018 – 2019, wordt het docententeam aangevuld met een docent dans/ beweging en een docent beeldende kunst.

Financiering
Het uitvoeren van het Muziektheaterproject zou niet mogelijk zijn zonder de financiële ondersteuning van de gemeenten Winterswijk, Aalten en Oost Gelre, NSGK, Prins Bernard Cultuurfonds, SPZ, Stichting Boschuysen, Het Fonds verstandelijk gehandicapten en Kanjers voor Kanjers.

Voor meer Informatie
zie www.boogiewoogie.nl of bij projectleider Harry ten Brinke, harry@boogiewoogie.nl (0543 – 515569).

Contact