Wil Plas


Even voorstellen:

Mijn naam is Wil Plas en ik ga met ingang van dit schooljaar de accordeonlessen bij Boogiewoogie geven. Dit in opvolging van Gert van Ruijswijk die van zijn welverdiende pensionering gaat genieten !

Ik ben 49, getrouwd en woonachtig in Enschede. Hobby naast de accordeon en alles dat met muziek te maken heeft is de Duitse Herder en fotografie.

Ik heb accordeon gestudeerd in Enschede ( Docerend Musicus en Uitvoerend Musicus ) , in Groningen ( Aantekening Kamermuziek Accordeon ) en in Duitsland ( in Würzburg bij Stefan Hussong ). Ik ben coördinator geweest van de muziekschool Haaksbergen tot deze door de gemeente is opgeheven (2012)

Ik ben grotendeels zelfstandig professional en heb daarnaast nog een kleine aanstelling bij Kaliber Kunstenschool in Enschede en Almelo. Daarnaast ben ik dirigent van accordeonvereniging Con Forza in Aalten, arrangeer ik veel en geef ik vaak theorielessen aan examenkandidaten.

Ik hoop het accordeon gebeuren en en rondom Winterswijk een enorme impuls te kunnen geven en zie uit naar de samenwerking met collegae en leerlingen van Boogie Woogie !

Contact