Harry ten Brinke


Al vanaf 1979 werk ik met veel plezier als trompetdocent bij Boogie Woogie. Naast het lesgeven vervul ik hier verschillende andere taken o.a. perscontacten, leiding bigband, managementwerk, het organiseren en leiden van grote projecten op het terrein van ouderenparticipatie maar ook projecten op het terrein van harmonie/ fanfare en lichte muziek.
Door Cultuurpact Achterhoek was ik tot voor kort betrokken bij vernieuwende multidisciplinaire projecten waarbij producties ontstaan waarin diverse kunstvormen samenvloeien. Ook heb ik jaren gedirigeerd bij harmonie- en fanfare orkesten in de omgeving van mijn woonplaats Lochem. Als trompettist ben ik actief bij verschillende ad hoc ensembles en symfonie orkesten en uiteraard ook als solist.

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de conservatoria van Enschede, Amsterdam en Zwolle en heb deze afgesloten met onderwijsaktes voor trompet klassiek en lichte muziek, het einddiploma trompet uitvoerend musicus, D-trompet (piccolo) en het praktijkdiploma harmonie- fanfare directie. Ook heb ik nog enkele jaren baroktrompet gestudeerd bij Susan Williams in Den Haag.

 

 

Contact