Annette Weterings


Mijn naam is Annette Weterings en ik ben zangeres en zangdocente. Ik heb zang en schoolmuziek gestudeerd aan de Conservatoria van Maastricht en Utrecht. Daarna ben ik afgestudeerd als specialist in Kamermuziek renaissance- en barokzang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Momenteel  volg ik cursussen aan het Lichtenberg Institut (Darmstadt) over het zintuiglijk waarnemen tijdens het gebruik van je stem.

Naast mijn werk op de muziekschool heb ik een eigen praktijk als zangdocente en stemvormer en ben ik dirigent van het kamerkoor Vivente. Als uitvoerend zangeres zoek ik steeds nieuwe uitdagingen in uiteenlopende muziekstijlen. Cadencia is met de Argentijnse tango mijn huidige project.

Mijn missie is zangers verantwoord te leren zingen. Dat betekent dat ik zangers leer omgaan met hun stem en adem binnen hun eigen mogelijkheden. Ik geef individuele zanglessen, lessen in ensemble zingen en workshops (groepslessen) op het gebied van interpretatie en presentatie in allerlei muziekstijlen.

www.annetteweterings.nl

Contact