Project Popmuziek Oost Gelre


Doel van het project is om kinderen uit groep 5 van de basisschool op een enthousiaste en leuke manier intensief kennis te laten maken met lichte, oftewel popmuziek.
Dit in aansluiting op de (eventuele) AMV lessen, die de kinderen in groep 4 hebben gevolgd. Hiertoe kunnen de kinderen na schooltijd, in kleine groepen van bijvoorbeeld 3 of 4 leerlingen, een jaar lang 1 x per week popmuziekles volgen (met uitzondering van de schoolvakanties)tot een totaal van 30 lessen. Ze kunnen daarbij kiezen uit elektrische (bas)gitaar, toetsen (keyboard/piano), zang en drums.

Er wordt eerst in kleine homogene groepen geoefend, waarna er samen met de andere disciplines wordt gespeeld. Het accent ligt hierbij op het samenspel, het leren luisteren naar elkaar en het aanleren van samenspeltechnieken en akkoorden waarbij ook actuele popsongs worden gebruikt. Een mooie kans om op een speelse, interactieve manier nader kennis te maken met popmuziek.

Opgave is (nog) mogelijk. Download hier uw aanmeldingsformulier,  vul hem in en stuur het naar: info@boogiewoogie.nl  of neem contact op met onze coördinator Claudette Doup, tel.nr.: 06-221 271 35, ze is hiervoor op woensdag- en dondermorgen bereikbaar.

Contact

E-mail: info@boogiewoogie.nl
Tel: 0543 - 515569
Routebeschrijving en contactformulier