Kennismaking met het accordeon voor iedereen vanaf 7 jaar


In deze korte cursus maak je kennis met het accordeon. Je leert hoe het instrument bespeeld wordt, je maakt kennis met muziekstijlen, je leert de beginselen van het accordeon spelen om te kunnen beslissen of het accordeon iets voor je is. Je hoeft geen noten te kunnen lezen om aan deze cursus mee te doen. De cursus is bedoeld voor diegenen die nul ervaring met het accordeon hebben.

Docent Wil Plas studeerde accordeon aan de conservatoria van Enschede en Groningen en sloot deze af met het behalen van de diploma’s Docerend Musicus, Uitvoerend Musicus en Aantekening Kamermuziek Accordeon. Daarna volgde hij lessen in Würzburg (Duitsland) bij Stefan Hussong. Wil is als docent werkzaam bij Boogie Woogie en bij Kaliber Kunstenschool in Enschede en Almelo. Daarnaast is hij dirigent van accordeonvereniging Con Forza in Aalten, actief als arrangeur en verzorgt theorielessen.

Cursusduur           : 6 wekelijkse groepslessen van 60 minuten, maximaal 6 deelnemers

Lesdag/ tijd          : donderdag bij voldoende deelnemers

Locatie                  : Boogie Woogie, instituut voor kunst en cultuur

Doelgroep             : deelnemers vanaf 7 jaar

Benodigdheden   : een accordeon, bij voorkeur in bezit van cursist. Eventueel in bruikleen van Boogie Woogie en/of accordeonvereniging of huren bij Zweverink Muziek (Lochem), Sileon Muziek
(Terborg). Cursusmateriaal wordt door de docent aangeleverd.

Kosten                  : € 65,= (excl. Btw)

 

Opgave en meer informatie: info@boogiewoogie.nl/ 0543 – 51 55 69

Contact