Cursus – Herontdek je stem


Een korte opfriscursus voor zangers om na de coronastilte
weer in contact te komen met je stem en je klank. Het vertrouwen in je eigen geluid is essentieel voordat je in een koor gaat zingen.
Daarnaast is er aandacht voor het ’tunen’, aftasten en aanpassen
van je klank binnen een groep.

Docent Annette Weterings is zangeres en zangdocente. Zij heeft zang en schoolmuziek gestudeerd aan de Conservatoria van Maastricht en Utrecht en is daarna afgestudeerd als specialist in Kamermuziek renaissance- en barokzang aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag.
Momenteel volgt zij cursussen aan het Lichtenberg Institut (Darmstadt) over het zintuiglijk waarnemen tijdens het gebruik van je stem.

Naast haar werk op de muziekschool heeft zij een eigen praktijk als zangdocente en stemvormer en is dirigent van het kamerkoor Vivente. Als uitvoerend zangeres zoekt zij steeds nieuwe uitdagingen in uiteenlopende muziekstijlen. Cadencia is met de Argentijnse tango haar huidige project.

De missie van Annette is om zangers verantwoord te leren zingen. Dat betekent dat zangers leren omgaan met hun stem en adem binnen de eigen mogelijkheden. Zij geeft individuele zanglessen, lessen in ensemble zingen en workshops (groepslessen) op het gebied van interpretatie en presentatie in allerlei muziekstijlen.

Cursusduur    : 4 wekelijkse groepslessen van 75 minuten, maximaal 8 deelnemers

Lesdag/ tijd   : Start dinsdag bij voldoende deelnemers uur

Locatie            : Boogie Woogie, instituut voor kunst en cultuur

Doelgroep      : zangers vanaf 21 jaar die weer willen opstarten

Kosten            : € 55,=

Opgave en meer informatie: info@boogiewoogie.nl/ 0543 – 51 55 69

Contact